De kroegdrive geniet een uitstekende reputatie.
De kroegdrive geniet een uitstekende reputatie. (Foto: )

Soroptimisten leggen kaartje voor Gambia

VEENENDAAL - Het loopt storm bij de inschrijving voor de jaarlijkse bridgedrive voor het goede doel van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal. Het aantal speellocaties is voor zaterdag 2 november uitgebreid met Très Tapas en Grand Café de Kei.

De jaarlijkse bridgedrive van de Soroptimisten geldt als één van de gezelligste kroegenbridgedrives in de wijde omgeving. De drive mag zich elk jaar dan ook verheugen in een groter deelnemersveld. Maar goed dat de Soroptimisten erin geslaagd zijn om 'nieuwkomers' Très Tapas en Grand Café de Kei, beide aan het horecaplein, toe te voegen aan de al jaren bekende speellocaties. Daarmee kan nu afwisselend worden gespeeld in twaalf op loopafstand vanelkaar gelegen locaties in het centrum van Veenendaal. Start- en eindlocatie is Theater Lampegiet.

,,Het batig saldo van de Kroegenbridgedrive komt ten goede aan de Stichting Rescue Baby Gambia. Met dank aan de speellocaties blijven de deelnamekosten gehandhaafd op € 55,- per paar, inclusief welkomstkoffie en een lunch. Deelname staat open voor iedereen. Deelnemers aan vorige edities waarvan de e-mailadressen bij de organisatoren bekend zijn, hebben een persoonlijke digitale uitnodiging ontvangen", vertelt één van de organisatoren.

Inschrijven kan nog tot 8 oktober via de website www.soroptimistrhenenveenendaal.nl; daarop vindt u rechts de link 'aanmelden'. U komt dan automatisch op de pagina met meer informatie, instructiesvoor de betaling van het inschrijfgeld en het inschrijfformulier.

Inschrijven per e-mail kan via het adres bridgedrive@soroptimistrhenenveenendaal.nl. Vermeld in uw mail tenminste één naam met volledig adres inclusief postcode en telefoonnummer. Maak daarna € 55,- (per paar) over op rekeningnummer NL17 INGB 0008524947 t.n.v. Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal. Let op: vermeld bij deze overschrijving in élk geval de postcode en het huisnummer van hetzelfde adres dat u in uw e-mail hebt genoemd. Bij het ontbreken daarvan kunt u niet worden ingeschreven.
Meer informatie over het goede doel staat op: www.rescuebabygambia.nl

Uitgebreide informatie vindt u op www.soroptimistrhenenveenendaal.nl. Voor vragen bel Tineke Hake (06 50 50 5 321) of mail bridgedrive@soroptimistrhenenveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden