CKV Reehorst '45 Ede wint 12.500 euro

EDE - Het is niet te geloven maar korfbalvereniging Reehorst '45 won in het tv programma Echt Waar?! dat zaterdag werd uitgezonden op SBS6 bovengenoemd geldbedrag.

Na een spannende strijd wist de korfbalvereniging, die is aangesloten bij de VriendenLoterij, een kwart van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor de realisatie van een eigen sporthal. Naast CKV Reehorst '45 speelden een sportclub uit Warmond, Milsbeek en Zoetermeer ook 12.500 euro bij elkaar.

Dick Kraaij, voorzitter van CKV Reehorst '45: "Geweldig dat we met de korfbalvereniging 12.500 euro in de wacht hebben gesleept! We dromen al jaren van een eigen sporthal op ons sportcomplex. Nu huren we tijdens de wintercompetities verschillende sporthallen. Dat kan beter en kostenefficiënter. Daarom zetten we samen met Handbalvereniging Reehorst de schouders onder dit project. Een eigen sporthal biedt meer trainingsmogelijkheden voor onze teams en het delen van de kleedkamers en de kantine maakt onze beide clubs financieel gezonder. Bovendien biedt de sporthal ook mogelijkheden voor G-korfbalteams, voor mensen met een verstandelijke beperking. In september volgend jaar vieren we ons 75-jarig bestaan. Dat vieren we - als het goed is - met de spiksplinternieuwe sporthal!"

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden