panfluitduo Mugurel: Nadja (links) en Marlies.
panfluitduo Mugurel: Nadja (links) en Marlies.

In de ban van de panfluit in Spectrum

VEENENDAAL - Panfluitduo Mugurel, met Nadja Spooren en Marlies de Roos, staat vrijdag 13 september in Spectrum.

Het programma 'Van Bergen en Bloemen' is geïnspireerd op een gedeelde reis naar Tsjechië. ,,Het was een muzikale ontmoeting tussen klassiek en folklore, die ons zo nieuwsgierig maakte naar elkaars muzikale taal, dat we besloten een duo te vormen.
,,Tijdens het samen panfluit spelen en de gesprekken kwam altijd een gezamenlijke drijfveer naar voren: de rijkdom van het instrument aan de wereld willen laten horen", vertellen ze. Uit de smeltkroes van Nadja's klassieke achtergrond en de traditioneel Roemeens opgeleide Marlies ontstond dit concertprogramma. Van typisch Roemeense suites tot oude muziek uit Engeland en Frankrijk, de panfluit komt in alles tot zijn recht! Nadja is ook de panfluitdocente van Muziekschool de Muzen.

Kaarten
Kaarten voor dit concert kunnen gereserveerd worden via nadja@panfluitpraktijk.nl. De kosten zijn als volgt: Kinderen t/m 11 jaar: gratis 12-20 jaar: € 5,00 vanaf 21 jaar: € 8,00.
Leerlingen van De Muzen hebben gratis toegang tot dit concert. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@demuzen.nl.
Spectrum is te vinden aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden