Christelijke Oratorium Vereniging spijkert bij

Veenendaal - Christelijke Oratorium Vereniging (COV) houdt een gratis open workshop op 21 september van 9.30 tot 16.30 uur in Aller Erf.

Het ochtendprogramma omvat twee workshops van Diane Hidding en Veronique Lamers over adem, stem, klank en toonvorming. 's Middags worden muziekstukken ingestudeerd en ten gehore gebracht in de vorm van een scratch concert. Deze dag is geschikt voor ervaren koorzangers, onervaren koorzangers en voor iedereen die zelf wil uitproberen of zingen in een groot koor nou echt zo leuk is. Iedereen is welkom om te komen, mee te doen en de COV "te beleven".

Vocal coach Diane Hidding: ,,Soms hebben koren een 'oppepper' nodig. Dan probeer ik door zang- en/of presentatietechniek een koor een beter geluid te laten maken. Door bewuster te zingen met elkaar kun je veel meer dan je denkt."
De dag begint om 9:45 uur en eindigt om ongeveer 16:30 uur. Deelname van alleen het middagprogramma is ook mogelijk. Dat begint om 13:45 uur. Koffie en thee worden door de COV verzorgd. Deelnemers moeten zelf zorgen voor een lunchpakket.

Meer informatie en opgave: info@oratoriumvereniging.nl.

https://www.oratoriumvereniging.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden