Superkeukens levert ondanks brand

VEENENDAAL- Superkeukens Veenendaal werd vorige week getroffen door grote brand.

Het magazijn ging in vlammen op en ook de showroom blijkt ernstig beschadigd te zijn. Gelukkig werden de keukens elders geproduceerd en opgeslagen. Daardoor worden alle bestellingen gewoon geleverd en geplaatst conform afspraak.

,,Helaas bleek de showroom, in tegenstelling tot wat we eerst vermoedden, te veel geleden te hebben van de hitte en het bluswater", vertelt eigenaar Vincent Dijker. ,,Deze blijft daarom voor onbepaalde tijd gesloten. Fijn is dat we nieuwe klanten gewoon kunnen bedienen in onze andere vestigingen, Amersfoort en Utrecht. Een andere meevaller is dat alle gegevens van bestaande klanten gewoon bewaard zijn gebleven. Dus geen roet in het eten wat dat betreft. Mensen krijgen de juiste keuken afgeleverd, op het goede adres, met voorafgaand de afgesproken contactmomenten voor de planning."

Wanneer de showroom in Veenendaal weer opengaat, blijft dus nog wel even onduidelijk. Zeker is dat er momenteel hard gewerkt wordt om klanten ook hier weer zo snel mogelijk te verwelkomen.

http://www.superkeukens.nl/winkels/amersfoort

http://www.superkeukens.nl/winkels/utrecht

Meer berichten