,,Onze grensrechter dacht voor aanvang van de wedstrijd DOVO JO14-1 - Jonathan JO14-1 even dat hij op de kartbaan van THE MAXX was."
,,Onze grensrechter dacht voor aanvang van de wedstrijd DOVO JO14-1 - Jonathan JO14-1 even dat hij op de kartbaan van THE MAXX was." (Foto: YouTube Jaap voetbal)

Ondanks verlies DOVO JO14-1 toch stijgende lijn

VEENENDAAL - Het jeugdteam van DOVO deed zaterdag geen goede zaken in haar thuiswedstrijd.

,,De eerste bekerwedstrijd hadden we verleden week in Barneveld met 3-0 verloren. De eerste helft op sportpark Panhuis te Veenendaal begonnen we vandaag niet goed, en al snel keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Daarna kregen we ook nog een penalty tegen, maar deze werd gelukkig voor ons naast geschoten. Hierna herstelden we ons goed, en waren we grote stukken van de 1e helft zelfs beter. Dit resulteerde zelfs in een penalty voor ons. Deze werd feilloos binnengeschoten en werd het dus 1-1. Zouden we deze lijn in de 2e helft door kunnen trekken?", aldus Jaap Voetbal.

DOVO begon nog redelijk aan de tweede helft maar gaandeweg vloeiden de krachten weg en kregen ze de 1-2 om de oren. ,,Dit kwamen we verder niet meer te boven en later volgde nog de 1-3. Er werd ook nog een treffer van Jonathan afgekeurd, wegens buitenspel. Al met al beter gespeeld dan verleden week. We gaan proberen om foutjes eruit te halen. Deze foutjes worden op dit niveau direct afgestraft. Maar het was zeker een leerzame wedstrijd en er zit een stijgende lijn in het spel van het team."

Dinsdagavond is er nog een oefenwedstrijd om 19:00 bij Roda ’46 te Leusden.
Volgende week is onze derde Bekerwedstrijd thuis tegen AFC Quick 1890 uit Amersfoort om 10:00.

Voor aanvang Bekerwedstrijd DOVO JO14-1 – Jonathan JO14-1 zie https://youtu.be/yRy1UxZqtGs

Voor de eerste helft Bekerwedstrijd DOVO JO14-1 – Jonathan JO14-1 zie https://youtu.be/35PPfDX0Mvc

Voor de tweede helft Bekerwedstrijd DOVO JO14-1 – Jonathan JO14-1 zie https://youtu.be/OUMdiQ8G3QE

Groet YouTube Jaap voetbal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden