Syb van der Ploeg is 29 november te zien in het Ontmoetingshuis
Syb van der Ploeg is 29 november te zien in het Ontmoetingshuis (Foto: eigen beheer Syb van der Ploeg)

Presentatiemarkt nieuw seizoen Ontmoetingshuis

Veenendaal - Het Ontmoetingshuis zet vrijdag 20 september van 16 - 19 uur haar deuren wijd open voor bezoekers. Jong en oud(er), kunnen dan informatie opdoen over wat er in het komende seizoen allemaal te beleven valt.

Het Ontmoetingshuis is als multifunctionele accomodatie in Veenendaal-Oost een inmiddels niet meer weg te denken centrum van ontmoeting, educatie, cultuur, welzijn en inspiratie. Wat dat allemaal in de praktijk van alledag betekent ontdekt men tijdens deze presentatiemarkt.

Naast de presentatie van cursussen, workshops en voorstellingen vanuit het activiteitenprogramma van het Ontmoetingshuis, zullen ook de vaste gebruikers van deze moderne en veelzijdige accomodatie zich presenteren.

Zo zijn Sportservice, Veens Welzijn, Kinderopvang LUNA, Bethelkerk, Hervormde Kerk, Centrum voor Jeugd en Gezin, Dynamic Tennis, Songs from the Heart en Wijs met je Wijk vertegenwoordigd, maar ook You and Me Dance, Kinderopvang Super in Veenendaal, Toneelgroep PiT en vele anderen.

Natuurlijk zijn er naast de informatiekramen ook leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen en kan men letterlijk snuffelen aan een aantal cursussen. Podiumpresentaties en lekker eten en drinken bij eet- en sportcafé De Buurman maken het geheel compleet.

Tijdens de presentatiemarkt worden bezoekers verrast met leuke aanbiedingen en acties. Zo maakt men onder andere kans op een gratis cursus of voorstelling naar keuze!

Vrijdag 20 september van 16.00-19.00 uur. Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost, Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal. Info bij de programmamanager Kirsten Benschop via activiteit@ontmoetingshuis.nl of 0318-724980.Zie ook www.ontmoetingshuis.nl

Meer berichten