Foto: Arjanneke v.d.Berg

Biografie leesclub in Veenendaal

In Veenendaal is belangstelling voor het opzetten van een leesclub waar men biografieën leest. Men is op zoek naar meer geïnteresseerden. Dit is een initiatief van Senia, een vrijwilligersorganisatie met als doel mensen bij elkaar brengen die mooie boeken willen lezen en daar ook graag met elkaar over willen praten.

Veenendaal - Deze leesgroepen behandelen zo'n 6 of 7 boeken per jaar, waarvoor een keuze wordt gemaakt uit een gevarieerde boekenlijst. Voor de gekozen boeken ontvangt u leeswijzers met informatie over het boek en discussievragen, die gegarandeerd interessante boekbesprekingen opleveren. Meer informatie vindt u op www.senia.nl

Een medewerkster van Senia wil belangstellenden graag met elkaar in contact brengen door het organiseren van een informatie bijeenkomst. Op deze bijeenkomst geeft ze uitleg over de werkwijze van Senia en bij voldoende belangstelling helpt ze met het maken van de afspraken voor de start van de leesclub.

Heeft u interesse neemt u dan contact op met Ria Benschop via e-mail ria.benschop@senia.nl of info@senia.nl

Bij voldoende belangstelling zal ze in oktober in de bibliotheek van Veenendaal een bijeenkomst organiseren en u graag daarvoor uitnodigen.

Meer berichten