Team Veenendaal en Coaching Veenendaal slaan handen ineen
Team Veenendaal en Coaching Veenendaal slaan handen ineen (Foto: Team Veenendaal)

Coaching Veenendaal partner van Team Veenendaal

Op vrijdag 9 augustus ondertekenden Inger van Viegen, van Coaching Veenendaal en Sjoerd van Stokkum, van Team Veenendaal een partnershipovereenkomst voor Team Veenendaal. Coaching Veenendaal gaat prestatiesporters van Team Veenendaal ondersteunen op het gebied van voeding, beweging en sportmassages.

Veenendaal - Team Veenendaal ondersteunt lokale prestatiesporters om het hoogste niveau te halen. “Het is geweldig dat we zoveel talenten hebben in Veenendaal en dat Team Veenendaal bewust en proactief investeert in deze prestatiesporters! Het geeft niet alleen erkenning en waardering aan deze sporters, ook komt Veenendaal goed op de kaart, verbindt en inspireert prestatiesport.” vertelt Inger van Viegen, van Coaching Veenendaal.

Het totaalpakket

Sporters die de top willen bereiken moeten met veel factoren rekening houden. Inger van Viegen: “Het gaat om het totaalpakket. Naast talent en trainingen zijn diverse andere factoren van invloed op de uiteindelijke prestatie. Om bij te dragen aan het geheel gaat Coaching Veenendaal sporters ondersteunen met sportmassage, voedingsadvies en blessurepreventie.”


Meer informatie

Voor meer informatie over partner van Team Veenendaal ga je naar www.teamveenendaal.nl of volg Team Veenendaal op Facebook, Twitter en Instagram. Benieuwd wat Coaching Veenendaal voor jou kan betekenen? Kijk op: www.coachingveenendaal.nl

Meer berichten