Michael en Casandra, eigenaren van 'Shoelia', zijn onlangs verkozen tot beste schoenenzaak van Nederland. (Foto: Henk Jansen)
Michael en Casandra, eigenaren van 'Shoelia', zijn onlangs verkozen tot beste schoenenzaak van Nederland. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

'Shoelia' schoenen uit Veenendaal is echt de beste!

Door Henk Jansen

Veenendaal - Michael en Casandra, beiden 34 jaar oud, openden in 2014, terwijl de recessie zakelijk Nederland bij de keel had en lange tijd in een wurggreep hield, op de Patrimoniumlaan 67 in Veenendaal een schoenenzaak genaamd 'Shoelia'. Onlangs is deze bijzondere schoenhandel tot de beste van Nederland uitgeroepen.

Het was een sprong in het diepe om in 2014 te beginnen. Inmiddels vijf jaar verder is de schoenenzaak zowel op TV als online uitgeroepen tot beste zaak van Nederland.
Een titel waar niet alleen Michael en Casandra, maar ook hun beide moeders, die meewerken in de zaak, trots op zijn. ''Dat willen we weten ook. Straks hangt er een groot wapperend doek voor de zaak waarop te lezen valt dat we tot beste schoenenzaak van Nederland zijn verkozen'', aldus Michael.

Vlog

'Shoelia' nam onlangs deel aan het gelijknamige RTL4 programma 'De beste van Nederland'. Casandra: ''Een vlogger stapte tot onze grote verrassing onze zaak binnen. Vervolgens was deze vlog wat later te zien op RTL4. De vlog kreeg ook een plek op YouTube online. Nadat de poll online ging zorgde dat voor ongekend vele positieve reacties. Het aantal volgers liep gestaag op. Tot maar liefst 40.000. We wisten zelfs de 'Publieksprijs' te winnen. Vervolgens werd onze zaak tot beste schoenenzaak van Nederland uitgeroepen.'' Voor Michael en Casandra een beloning voor creatief denken en handelen. Naast de zaak in Veenendaal is ook een 'Shoelia' zaak in Groningen gevestigd, waar Michael en Casandra ook eigenaar van zijn.

Pepe Milan

Je hebt schoenen en schoenen. Maar bij 'Shoelia' zijn juist die schoenen te vinden, die in andere zaken niet te vinden zijn. Mogelijkheden ten over. Schoenen met liefde voor het vak gemaakt. Schoenen van het Spaanse merk 'Pepe Milan'. Bij 'Shoelia' is de grootste collectie hiervan in Nederland te vinden. Michael: ''We hebben het alleen verkooprecht in Nederland. Met onze twee vestigingen bedienen we heel Nederland. Maar ook klanten buiten de landsgrenzen weten onze zaken te vinden.'' Bij 'Shoelia' is een unieke collectie heren- en damesschoenen te vinden.

Detail

De schoenen vallen op door oog voor detail. De meest prachtige creaties zijn te bewonderen. Bij iedere schoen die wordt gemaakt hebben Michael en Casandra de klanten in gedachten. Casandra: ''De ervaring door de jaren heen. De voldoening en het plezier waarmee de klanten onze schoenen dragen, zorgt ervoor dat wij vooruit blijven denken. Met 'Pepe Milan' schoenen aan de voeten komt de kunst van het paraderen tot uiting.'' De mogelijkheden zijn oneindig bij 'Shoelia'. Heren- en damesschoenen prachtig van kleur met een scala aan printmogelijkheden. Bij 'Shoelia zijn 'Shoes are made for walking'.

Zie shoelia.nl

Meer berichten