Kinderen feesten tijdens warming-up
Kinderen feesten tijdens warming-up (Foto: Sportservice Veenendaal)

Beleving is de kracht van Veenendaal City Run

Veenendaal - Op vrijdag 18 oktober organiseert Sportservice Veenendaal de Veenendaal City Run, een belevingsloop met licht en geluid door Winkelstad Veenendaal.

Sinds een aantal jaar is Winkelstad Veenendaal het toneel van de Veenendaal City Run. Dwars door centrum lopen meer dan duizend deelnemers, zowel jong en oud. "De kracht van de Veenendaal City Run zit in de beleving. We maken tijdens de run gebruik van licht- en geluidseffecten. De deelnemers waren vorig jaar ontzettend enthousiast!" vertelt Ate Brouwer van Sportservice Veenendaal.

Jong en oud

De Veenendaal City Run is leuk voor jong en oud. Ate Brouwer: "De jongste deelnemer vorig jaar was drie jaar en deed met zijn papa mee aan de Kidsrun van 1 kilometer en de oudste deelnemer was 78 en liep de 5 kilometer. Bovendien is de City Run de afsluiting van Scoolrunning, waar honderden middelbare scholieren aan deelnemen. Het is fantastisch om te zien dat jong en oud plezier heeft tijdens de run!"

Meedoen

Wil jij meedoen aan de Veenendaal City Run? Je kunt deelnemen aan de 1 kilometer Kwink Kidsrun, de 2,5 kilometer of de 5 kilometer. Na afloop ontvangen alle deelnemers een mooie medaille. Voor meer informatie ga je naar: veenendaalcityrun.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden