Zingen in de Witte Tent

Op zondag 25 augustus van 14.00 uur tot 15.00 uur a.s. is er een klein uurtje zingen van bekende liederen uit de bundel van Johannes de Heer. Jan Willem Mauritz bespeelt deze middag de piano.

Elst - Het zanguur vindt plaats in een tijdsbestek dat er geen kerkdiensten zijn in Elst, gemeente Rhenen, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om na het zingen zijn of haar kerkdienst te bezoeken. De Witte Feestweektent staat op het terrein aan de Beatrixstraat. Er is een collecte om de onkosten te bestrijden. Toegang is vrij.

Al vele jaren wordt de tent neergezet om de kinderen van Elst een geweldige week te bezorgen in de laatste week van hun schoolvakantie. Op zondag staat deze tent altijd leeg en dat vonden een paar mensen, die erg van zingen houden, heel jammer. Zij hebben contact gezocht met het bestuur van de Feestweek. Dit bestuur was net zo enthousiast als de initiatief nemers en kregen alle medewerking om dit te organiseren. Ze zien het zelfs als een nevenactiviteit en melden het ook op hun poster, facebook en website!

Zeg het dus voort en wij hopen u en jullie te zien op 25 augustus a.s. in de Witte Tent aan de Beatrixstraat in Elst.

Voor informatie kunt u Peter Kits bellen (06 1090 50 99) of mailen (pkits@live.nl)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden