Sponsor Tamminga
Sponsor Tamminga (Foto: P.v.d.Rovaart)

Scootmobieltoertocht Tamminga-Puur Genieten

Op 8 augustus werd de tiende Scootmobieltoertocht gereden door Veenendaal e.o. De tocht ging naar Hermelijnlaan, Brinkersteeg en Cuneraweg. Daarna via de Middelbuurtseweg en de Zuidelijke Meentsteeg door de fietstunnel naar de Geertesteeg. Halverwege de Oude Veensegrindweg reden we op Kwintelooijen naar de waterplas.

Veenendaal - Na een groepsfoto keerden we om naar de Oude Veensegrindweg. Bij de Cuneraweg door de Mossenbuurt naar de Middellaan. Op de Kerkewijk maakten we nog een lus via de Ritmeesterlaan en Edelmanlaan om uit te komen op de Patrimoniumlaan bij de sponsor "Tamminga-Puur Genieten!". Hier werd iedereen getrakteerd op een heerlijk ijsje. Na enkele foto's werd de tocht weer hervat, na de fietstunnel bij de Frans Halslaan ging het via de Stationssingel en Kanaalweg naar de Sterke Arm, om uit te komen op het terrein van de voormalige Ritmeesterfabriek bij de startlocatie Scootie's Home. De tocht was 19 km.
Foto's van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op http://scootmobielclub.schoering.nl. Deze tochten (12 per jaar) zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen €5 per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet min. 12 km/uur kunnen rijden.
Lid worden bel 0612429300 of mail scootmobielclub@schoering.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden