Opleiding Prins Health Coach van start

Prins Petfoods in Veenendaal start eind september met de opleiding tot Prins Health Coach, om coaches op te leiden die bij alle dagelijkse zaken rond huisdieren kunnen helpen.

Veenendaal - De Prins Health Coach kan als toegankelijk adviseur huisdiereigenaren individuele begeleiding en praktisch advies geven bij zaken als opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid.

Iedereen die professioneel actief is in de dierenbranche, bijvoorbeeld dierenspeciaalzaakmedewerkers, kan zich voor de intake voor het opleidingstraject tot Health Coach aanmelden. De opleiding start maandag 30 september. Een andere instapmogelijkheid is 20 januari 2020. De opleiding met verschillende vormen van onderwijs duurt circa een jaar en beslaat totaal 132 studie-uren, waarvan 64 uren zelfstudie.

Direct toepasbaar

Alle opgedane kennis is direct toepasbaar, zodat de deelnemers er in de praktijk meteen profijt van hebben. De Prins Health Coaches worden onderdeel van een groot kennisnetwerk. Ze kunnen deelnemen aan terugkomdagen en krijgen een eigen herkenbaarheid via bijvoorbeeld visitekaartjes en kleding.

Brede kennis

Naast zaken als voeding, gedrag, huisvesting, verzorging en rassen krijgen Health Coaches ook kennis over medische zaken, hondensport & vrije tijd, wet en regelgeving, coaching, rouwverwerking en de positieve effecten van huisdieren op mensen.

Meer informatie

Via www.edupet.nl/nl/healthcoach is alle verdere informatie te vinden, bijvoorbeeld over de kosten. Aangezien kennis delen een van de belangrijkste kernwaarden van Prins is, neemt Prins het grootste deel van de opleidingskosten voor zijn rekening.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden