Van links naar rechts: Lindsey van Ginkel, Shannah Dirks, Dani Zwiep (Designer) en Richeira Cijntje. (Foto: Renée Egbring)
Van links naar rechts: Lindsey van Ginkel, Shannah Dirks, Dani Zwiep (Designer) en Richeira Cijntje. (Foto: Renée Egbring) (Foto: )

Onthulling eigen logo B-YOUnity Veenendaal

Veenendaal - Zaterdag 13 juli vond op feestelijke wijze de onthulling plaats van het eigen logo van B-YOUnity Veenendaal. 


B-YOUnity Veenendaal organiseert gezellige Chill avonden voor de LHBT (Lesbiënne, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender) gemeenschap in Veenendaal e.o. Wethouder Martijn Beek onthulde het logo samen met Dani Zwiep (designer logo), waarop enthousiaste mensen in de Pride kleuren te zien zijn. Shannah Dirks, de oprichtster van B-YOUnity, vond dit een belangrijk gegeven. Het logo moet toegankelijk zijn en duidelijk voor LHBT'ers. En dat is gelukt!

Ze is dan ook erg blij met het Kernteam en de hulp van alle vrijwilligers binnen de non-profit organisatie. B-YOUnity heeft nog twee andere groepen, genaamd 'B-YOUnity & Geloof' en 'B-YOUnity Spelletjes'. Voor meer informatie kunt u kijken op www.b-younity.nl of contact opnemen met Shannah Dirks via telefoonnummer 06- 30953178. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden