Op weg naar het stadsstrand! (Foto: Anne Hamers)
Op weg naar het stadsstrand! (Foto: Anne Hamers) (Foto: Anne Hamers)

Kindermiddag in Veenendaal

Veenendaal - Kinderen hoeven zich tijdens de lange zomervakantie niet te vervelen. Tijdens Zomer in Veenendaal tot 31 augustus is er elke woensdagmiddag namelijk wel wat voor hen te doen in Veenendaal.

Wat dacht je van een hindernisbaan van 13 meter, een rodeostier of klimwand, een springkussens in de vorm van een raceauto, een bungee trampoline. En draai- en zweefmolens? Op diverse plaatsen vind je deze te gekke speeltoestellen terug o.a. in Passage Corridor ter hoogte van de BCC, op het Scheepjeshofplein, De Markt, ter hoogte van de Bernard van Kreelpoort en op het Zwaaiplein. In de Passage Corridor is er zelfs speciaal voor kinderen een 'Kids Corner' (in het oude V&D-pand). De Kids Corner is elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Ook op het stadsstrand worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals een Knutsel- en voorleesmiddag, een oud Hollandse spellenmiddag, een kinderbingo en nog veel meer. Kijk voor een volledig overzicht op www.zomerinveenendaal.nl.

Meer berichten