Foto: Julien PANIE

Demain Tout Commence en The Extraordinary Journey Of The Fakir

Wat is er nou leuker dan, genesteld in de tuinstoel of op het kleedje, het weekend op een ontspannen manier te beginnen met een buitenfilm van Filmhuis Veenendaal. De zomer is op haar best, ideaal voor een avondje in de buitenlucht op het stadsstrand. Hier kunnen we op vrijdag 26 juli, vanaf 22.00u., genieten van de komische film Demain Tout Commence.

Veenendaal - Samuel leidt een onbekommerd leventje met veel feesten aan de Côte d'Azur. Dan op een dag staat Kristin, één van zijn vele exen, voor z'n neus en krijgt Samuel een baby van drie maanden in de handen gedrukt. Samuel blijft totaal overrompeld achter met dochter Gloria.

Hij laat het er niet bij zitten en reist Kristin achterna naar Londen, vast van plan Gloria terug te geven aan haar moeder. Maar Kristin is spoorloos verdwenen. Acht jaar later wonen Samuel en Gloria nog in Londen en ze hebben het goed samen. Ze vormen een hecht team. Dan staat moeder Kristin op de stoep…..

Samuel is een rol van Omar Sy, die doorbrak in Intouchables. Zaterdag 27 juli om 20.00u draait in zaal Spectrum de feelgoodmovie The Extraordinary Journey Of The Fakir. Ajatashatru vertelt zijn levensverhaal aan drie criminele jochies, in een poging ze op het rechte pad te krijgen. Dit verhaal brengt ons van een grote liefde in Parijs, naar een ontmoeting met vluchtelingen in een truck, tot een ballonvaart naar Libië.

Deze film draait in zaal Spectrum, Kees Stipplein 72. Met pauze. Reserveer je kaarten op www.filmhuisveenendaal.nl

Meer berichten