Op vrijdag 18 oktober organiseert Sportservice Veenendaal opnieuw de Veenendaal City Run. (Foto: Ted Walker)
Op vrijdag 18 oktober organiseert Sportservice Veenendaal opnieuw de Veenendaal City Run. (Foto: Ted Walker) (Foto: Ted Walker)

Inschrijvingen Veenendaal City Run 2019 geopend

Veenendaal - Op vrijdag 18 oktober organiseert Sportservice Veenendaal opnieuw de Veenendaal City Run. De City Run gaat door Winkelstad Veenendaal en is een loop met veel licht en geluid.

 In 2018 behaalde de Veenendaal City Run een recordaantal deelnemers, dankzij een nieuwe aanpak: "We hebben goed geluisterd naar de feedback van deelnemers en zij misten in eerdere edities de beleving. We maken nu veel gebruik van lichteffecten en geluid en dat vinden de deelnemers geweldig!" vertelt Ate Brouwer, van Sportservice Veenendaal

Kwink Kidsrun

Ook voor de allerkleinste kinderen is er een speciale Kidsrun, die dit jaar wordt gesponsord door Kwink. De kinderen lopen een afstand van één kilometer en ouders mogen zonder aanmelden meelopen.

De middelbare scholen trainen in de weken voor de Veenendaal City Run om 5 kilometer hard te lopen. Honderden middelbare scholieren uit Veenendaal sluiten dit trainingstraject af met de Veenendaal City Run.

Info

Wil je meer informatie of inschrijven? Dat kan via: www.veenendaalcityrun.nl. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: cityrun@sportserviceveenendaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden