Een mooie donatie voor Stichting Volgg.
Een mooie donatie voor Stichting Volgg. (Foto: )

Stichting November 1981 schenkt €2.500 aan Stichting Volgg

Veenendaal - Vrijwilligersorganisatie Volgg heeft een donatie van € 2.500,= ontvangen van de stichting November 1981. Volgg is een organisatie die korte reizen naar Disneyland organiseert voor mensen met een beperking. En daarin worden ze nu ondersteunt door de stichting November 1981, die financiële ondersteuning biedt voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap in Veenendaal.

Volgg bestaat officieel pas sinds 1 januari 2010, maar biedt al sinds 2003 korte trips naar Disneyland Parijs aan voor mensen met een beperking. Volgg staat voor "Vrijwilligers Organisatie Lichamelijk & Geestelijk Gehandicapten" en dat eerste deel is belangrijk: de stichting werkt volledig met vrijwilligers, van mensen uit de zorg, artsen en verpleegkundigen en begeleiders en familieleden van deelnemers.

Reünie 

De reis van 4 dagen van Veenendaal naar Disneyland vindt 1 keer per jaar plaats, meestal in het najaar en wordt volledig geregeld door Stichting Volgg, dat wil zeggen transport, begeleiding, entertainment, overnachting, toegang tot het park een DVD als aandenken. En na de reis altijd nog een reünie met diverse artiesten. Hoewel de kosten zo laag mogelijk worden gehouden, lopen ze toch al snel op tot €550 per persoon. Voor mensen met een uitkering of hun ouders is dat een heus bedrag. Daarom rekent Volgg ook op de steun van sponsors.
Een van die ondersteuners is stichting November 1981 die voor de reis in 2019 een gulle donatie van €2.500 gedaan.

Nieuwe sponsors welkom

Voelt u zich net als Stichting November 1981 en de vrijwilligers van Volgg bereid om mensen met een beperking te helpen? Steun Volgg dan met een financiële bijdrage. We kunnen de naamsbekendheid en persoonlijke en sociale betrokkenheid vergroten door uw naam te verbinden aan het evenement. Onder andere via T-shirts, petten te dragen tijdens de trip, reclameborden, vlaggen en een link naar uw website op onze website te zetten. Elke financiële bijdrage voor deze bijzondere voor reis mensen met beperkingen is van harte welkom.
Stichting Volgg
Tel: 06 512 056 00
info@volgg.nl
https://www.volgg.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden