Eerste Prinsjesdaglunch in Veenendaal
Eerste Prinsjesdaglunch in Veenendaal (Foto: Afbeelding via Pixabay)

Prinsjesdaglunch in Veenendaal

Wat zijn de consequenties van de Miljoenennota voor ondernemers? Het antwoord hierop wordt gegeven tijdens de eerste Prinsjesdaglunch Veenendaal op woensdag 18 september in de Veenderhoeve, Stationsweg 5 in De Klomp.

Veenendaal - Schuiteman Accountants & Adviseurs, VNO-NCW VeluweVallei, gemeente Veenendaal, Rabobank Vallei en Rijn en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) organiseren gezamenlijk deze bijeenkomst, die gratis toegankelijk is voor alle ondernemers uit Veenendaal en omgeving.

Het Prinsjesdagontbijt voor ondernemers in Barneveld is al jaren een succes. Ondernemers vinden het plezierig om direct na Prinsjesdag van deskundigen te horen wat de plannen van het Kabinet voor hen betekenen. In navolging van dit ontbijt organiseert de BOV nu in samenwerking met Schuiteman Accountants en de andere partners een Prinsjesdaglunch in Veenendaal. Daarbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de analyse van de Miljoenennota, in het bijzonder het belastingplan, door specialisten van Schuiteman, gepresenteerd door Bram Faber.

Als tweede spreker gaat Jan-Jacob van Dijk, bestuursvoorzitter van de Christelijke Onderwijs Groep (COG) in op wat de plannen van het Kabinet betekenen voor het grootste knelpunt voor ondernemers op dit moment: hoe krijg ik voldoende geschikte medewerkers? BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg: ‘De mensen van Schuiteman Accountants steken op Prinsjesdag zelf veel tijd en energie in het maken van een heldere presentatie over de gevolgen van het Belastingplan 2020 en de impact daarvan op het bedrijfsleven. Het is fijn dat we dit nu ook in Veenendaal kunnen presenteren. Ondernemers in de Regio Foodvalley kunnen nu kiezen of ze naar het ontbijt in Barneveld of naar de lunch in Veenendaal gaan.’ Op BOVeenendaal.nl staat meer informatie over de lunchbijeenkomst inclusief de mogelijkheid tot aanmelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden