Sponsor Wouter Reclame - Kazemat
Sponsor Wouter Reclame - Kazemat (Foto: P.v.d.Rovaart)

Scootmobieltoertocht naar Kazemat

Op 11 juli was de achtste Scootmobieltoertocht door Veenendaal e.o. Er was regen voorspeld. Over 't Goeie Spoor ging het richting Veenendaal-West, over het Verdi-, Bruckner- en Mahlerpad naar de Munnikenweg.

Veenendaal - Na de Kooiweg en Zwarte Brug reden we verder over de Emminkhuizerweg. Bij kasteel Renswoude ging het weer richting Veenendaal over de Arnhemseweg en de Renswoudseweg, na De Klomp de Jufferswijk, kwamen we op industrieterrein "De Batterijen". Op de Kazemat 10 werden we ontvangen door de sponsor "Wouter Reclame", iedereen werd voorzien van koffie/thee en koek. Er was ook gelegenheid om de apparatuur te bekijken en de resultaten ervan te bewonderen. Sublimatiedruk- Textieldruk - Signing. Als presentje kreeg iedereen een sleutelhanger met het logo van Wouter Reclame en de ScootmobielClub. Na de groepsfoto reden we verder over Voorpoort en Nieuweweg naar de Weverij en het fietspad Duivenweide. Rechtsaf naar de Kerkewijk was het nog een klein stukje naar de startlocatie Scootie's Home aan de Vijftien Morgen 4. We hebben het verder droog gehouden. De tocht was 18 km.
Foto's van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op http://scootmobielclub.schoering.nl.
Deze tochten (12 per jaar) zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen €5 per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet min. 12 km/uur kunnen rijden.
Lid worden bel 0612429300 of mail scootmobielclub@schoering.nl

Meer berichten