De markt verblijdt bezoekers met een zomerse prijs

De zomer is in volle gang en om dit te vieren start er op de markt in Veenendaal een zomerse actie. De markt verloot drie barbecues met bijbehoren barbecue pakket van de markt onder bezoekers van de markt. Benieuwd wat deze actie inhoudt?

Veenendaal - Door mee te doen met de zomeractie maak je kans op één van de drie barbecues met pakket gevuld met producten van de markt. Hoe doe je mee met de actie? Meld je via de website aan door het formulier in te vullen en like onze Facebookpagina. Door dit te doen maak je automatisch kans en daarnaast blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste activiteiten op de markt.

Vrijdag 6 september maken wij de drie winnaars bekend en zaterdag 14 september is de uitreiking van de barbecues met barbecue pakket op de markt. Zet de data dus in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Online podium

De markten van Veenendaal hebben een eigen website (www.markten-veenendaal.nl), Facebook en Instagram pagina (@marktenveenendaal). Dit biedt een podium voor de ondernemers en de mogelijkheid om hun producten aan het publiek te tonen. Hier vind je alle informatie over de drie marktdagen; dinsdag, vrijdag en zaterdag. Denk hierbij aan algemene informatie nieuwsberichten, aanbiedingen en acties. Ook op de social media pagina’s wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle marktactiviteiten.

Meer berichten