Scene uit The Extraordinary Journey of the Fakir.
Scene uit The Extraordinary Journey of the Fakir.

Filmhuis Veenendaal: Mamma Mia 2 en The Extraordinary Journey of the Fakir

Veenendaal - Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli draait het vervolg op Mamma Mia! op het Stadsstrand. In het tweede deel zien we veel flashbacks van Donna en genieten we wederom van veel muziek! Hierna kunnen we op zaterdag in Spectrum bijkomen met The Extraordinary Journey of the Fakir. In deze film begint Aje, 'de straatmagiër' uit New Delhi, aan zijn eerste reis buiten de stad om daar een bijzondere opdracht te vervullen.

De buitenfilm van deze week is Mamma Mia: Here We Go Again. In terugblikken ontdekken we hoe de ontmoeting met Sam, Harry en Bill nou precies verliep. Het was niet altijd zo'n feest als nu. In het heden zien we hoe de zwangere Sofie het volhoudt zonder haar moeder aan haar zij.

Bekende gezichten

Bekende gezichten keren terug als Pierce Brosnan, Amanda Seyfried en zelfs een klein beetje actie van Meryl Streep. Ook zien we nieuwe toevoegingen aan de Mamma Mia familie zoals Andy García, Lily James en Jeremy Irvine. Mamma Mia 2 draait op het Stadsstrand op vrijdag 19 juli om 22.15 uur. Toegang is gratis en reserveren is niet mogelijk.

Op zaterdag speelt The Extraordinary Journey of the Fakir. De Indische Aje heeft een bijzonder talent. Hij kan vliegen, sabels inslikken en allerlei andere trucjes. Als hem gevraagd wordt om een reis naar Parijs te maken, begint zijn eerste avontuur buiten het vertrouwde New Delhi. Deze film draait op 20 juli om 20.00 uur in Spectrum.

Meer berichten