Wil jij Offline en Online verbinding maken? Doe mee met onze 24-uurs LAN party!

Via Netwerk voor Jou organiseren twee jongeren op 19-20 juli een 24-uurs LAN party. Dit zijn jongeren die deelnemen in het project YourCube. Organisator; “Dit is toch een stuk gezelliger en toffer dan op je eigen zolderkamertje gamen”

In de eerste plaats is het natuurlijk de bedoeling dat de jongeren lekker kunnen gamen, maar in tweede instantie wil de organisatie ook graag dat de jongeren met elkaar in contact komen. Veel jongeren hebben behoefte aan meer contact met leeftijdsgenoten, maar toch zijn de drempels soms te hoog. Wat is er mooier dan verbinding zoeken rondom iets waar je passie ligt?

Netwerk Voor Jou is een jongeren- vrijwilligersnetwerk, en sinds vorig jaar ook een proeftuin van de Maatschappelijke Diensttijd. De jongeren die deze LAN-party organiseren doen ook mee binnen dit project. Ze doen vrijwilligerswerk waardoor ze hun talenten en vaardigheden kunnen inzetten en ontwikkelen. Naast het vrijwilligerswerk zijn ze nu dus actief bezig met het organiseren van dit evenement, daar leer je een hoop van. “we zijn nu vooral op zoek naar meer jongeren zoals wij, die houden van gamen, en die het leuk vinden om anderen te ontmoeten.”

Wil jij meedoen? Mail ons dan naar yourcube@netwerkvoorjou.nl voor meer info

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden