VakantieXperts Bolderman lijft ervaren medewerkster in

Veenendaal – VakantieXperts Bolderman heeft per 1 juli 2019 zijn adviesteam met de ervaren reisadviseur Betty Busser-Kat (53) versterkt. Betty is een bekend gezicht in de reiswereld. Tot voor kort was ze in dienst van Vakantie-Experts Veenendaal. Daar zat zij als senior-adviseur op een filiaal in het centrum van Veenendaal.

Betty was toe aan een nieuwe reis binnen haar werk. Iets anders met meer dynamiek. Dat zijn precies de dingen die ze vond bij VakantieXperts Bolderman. “Bij dit bedrijf is altijd veel reuring, zowel bij de reisadviestak als bij de taxitak. Er gebeurt hier erg veel. Dat heeft zo zeker zijn charme.” Met name op het gebied van service onderscheidt VakantieXperts Bolderman zich duidelijk in de markt. De Veenendaalse reisspecialist biedt veel service aan zijn klanten. “Dat ligt mij ook heel goed; daar ben ik voor in de wieg gelegd. Ik kijk altijd naar wat de klant wil. Ik gebruik mijn ervaring en creativiteit om met verrassende reisvoorstellen en -bestemmingen te komen.”

Passend reisadvies

Betty heeft veel van de wereld gezien. Daarom is ze heel goed in staat om de wensen van haar klanten aan te voelen en die om te zetten in een passend en scherp reisadvies. “Ik heb inmiddels al vijftig landen bezocht. Binnenkort ga ik naar Georgië en Armenië. Ik ga zeker voor de vijfenzeventig.” Betty houdt van reizen en dat klinkt door in haar adviezen. Bovendien belt ze haar klanten altijd na om te horen wat ze van de reis hebben gevonden. “Daar leer ik nog steeds heel veel van. Het prettige aan dit bruisende familiebedrijf is dat de lijntjes erg kort zijn en dat we zelf ad hoc beslissingen mogen nemen. Het is hier lekker druk en ik werk met heel leuke en ervaren collega’s. Het is een club met echte, pure mensen die ook nog eens over heel veel vakkennis beschikken.”

Betty is een prima aanvulling op het team van VakantieXperts Bolderman. Haar komst zorgt voor extra input en inspirerende ideeën. De timing is ook uitstekend, want daar waar veel reisbureaus, met name de online opererende bureaus, hun omzetten zien dalen signaleert VakantieXperts Bolderman een kentering. “Veel mensen zien via internet door de bomen het bos niet meer en vallen terug op gedegen advies. Dat krijgen ze bij ons en dat waarderen ze ook. Dat zien we aan de stijgende afname van onze reizen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden