Het team van restaurant Vendel neemt de prijs in ontvangst. Ze zijn blij met deze waardering. (Foto: PR)
Het team van restaurant Vendel neemt de prijs in ontvangst. Ze zijn blij met deze waardering. (Foto: PR) (Foto: )

Vendel scoort hoog in de Terras Top 100

Veenendaal - Het terras van Restaurant Vendel aan de Vendelseweg in Veenendaal is wederom in de prijzen gevallen. Het is dit jaar eerste van de Provincie Utrecht en negende van Nederland geworden.

In 2017 werd nog een elfde plek behaald, nu in 2019 is Vendel dus nog eens twee plaatsen in de lijst gestegen. Deze landelijke verkiezing wordt door het vakblad Horeca Misset georganiseerd en door een vakjury beoordeeld. Eigenaar Jan-Egbert Bos: "we zijn ontzettend blij en trots met deze prijs, een prachtige waardering voor het hele team want er wordt dus niet alleen naar het terras gekeken maar ook naar de uitstraling en de kwaliteit van de medewerkers en van de gerechten''.

Verrassende ligging

De jury noemde ook de verrassende ligging van het terras van Vendel omdat het niet vanaf de weg te zien is. ''Dat is het best bewaarde geheim van Veenendaal," aldus Bos. Restaurant Vendel is ruim 3,5 jaar geleden overgenomen en inmiddels hebben velen de weg al gevonden naar deze gerestaureerde stadsboerderij. Vendel stond vroeger bekend als sjiek en hoogdrempelig, inmiddels is de slogan van Vendel 'sneakers & naaldhakken' wat staat voor stijlvol, kwaliteit en toegankelijk.

Ook het onlangs deels vernieuwde terras van Vendel is een bezoek meer dan waard voor een lunch, een diner of een drankje in de lounge of bij de buitenbar. Vendel is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.30 uur geopend, en zondag vanaf 13.00 uur

Meer berichten