koffie en lunch in Westerkerk

4 oktober 2021 om 19:32 Lokaal Deel je nieuws

Elke dinsdag is er mogelijkheid voor ontmoeting in de Westerkerk onder de noemer Halte West. Iedereen die het fijn vindt anderen te ontmoeten is welkom. Wie je ook bent, van welke leeftijd ook, de deur staat open en de koffie is klaar. Van 10 uur tot half 12 is er een koffieochtend, behalve de 2e dinsdag van de maand. Dan wordt er een lunch aangeboden. Daarvoor is iedereen welkom van half 12 tot half 2.

Halte West is een initiatief om kerk en buurt met elkaar in contact te brengen. Het wil een plek zijn waar je je welkom voelt. Een halteplaats om even te rusten, waar je anderen ontmoet, voor een kopje koffie, lunch of gesprek. Een plek waar je kunt komen hoe vaak en wanneer je maar wilt. Ieder in de Westwijk die op zoek is naar een praatje, nieuwe contacten of iemand om mee te eten is welkom. En neem gerust iemand mee!

Dinsdag 12 oktober is er sinds lange tijd weer een lunch, na een gedwongen stop vanwege corona. We zijn blij dat we de deuren weer kunnen open zetten! De volgende data voor de lunch zijn: 12 oktober, 9 november, 14 december, 11 januari, 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni, 12 juli.

De Westerkerk vind je op de Goudvink 2.

Voor meer info koffieochtend: leidavangent@vgnt.nl , tel. 06-16489136

Voor info en opgave lunch: haltewest@gmail.com , tel. 06-21713660

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie