Geert Dreschler neemt met zijn Yuki-team de prijs in ontvangst. (Foto: MKB Accountants)
Geert Dreschler neemt met zijn Yuki-team de prijs in ontvangst. (Foto: MKB Accountants) (Foto: )

Weer eerste prijs MKB Accountants

Veenendaal - MKB Accountants uit Veenendaal heeft voor het tweede jaar op rij de landelijke verkiezing 'Product Leadership Award' van YUKI gewonnen. Daarmee lieten Geert Dreschler en zijn collega's ruim 400 andere accountantskantoren achter zich.

YUKI is een online boekhoudprogramma, dat een groot deel van de boekhouding automatiseert door gebruik te maken van scan- en herkensoftware. Ondernemers scannen en uploaden hun bonnetjes en binnenkomende facturen. Dreschler: 'Onze medewerkers verwerken deze en de software leert zaken te herkennen en neemt het verwerken steeds meer over. Het versturen van facturen gaat ook eenvoudig vanuit Yuki, net als de koppeling met de bank. Hierdoor heeft de ondernemer altijd realtime inzicht in de resultaten en kan men tijdig bijsturen.'

Kwaliteitsmonitor

In YUKI zit een kwaliteitsmonitor verwerkt, die objectief de kwaliteit bepaalt van de gevoerde administraties. 'Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Wij hebben intern de afspraak dat de cijfers van de ondernemers up-to-date zijn.
Dat de afschrijvingen erin staan, de lonen zijn verwerkt en de tussenrekeningen zijn uitgezocht etcetera. Zodat de ondernemer echt kan steunen op die cijfers. De kwaliteitsmonitor houdt voortdurend in de gaten of bepaalde onderdelen van de administraties compleet en correct zijn verwerkt. Daar sturen we dan ook op''.

Meer berichten