met z'n alle naar het strand
met z'n alle naar het strand (Foto: S van der Veek)

Met de Zonnebloem naar Hoek van Holland

Veenendaal - De Zonnebloem Veenendaal ging naar Hoek van Holland.

Een verslag: ''Om kwart over negen vertrokken we met 21 gasten en 9 vrijwilligers vanaf het Boveneind naar Hoek van Holland. Even lekker naar de zee .

De dag begon heel bewolkt en onderweg regen. Aan zee was het droog met een frisse wind.

Na verwelkomd te zijn door het Ouderenfonds en hun vrijwilligers kregen we een lekker kopje koffie met een lekker appelpunt met slagroom. Toen dat op was, gingen de jassen aan en naar zee, de ene liep het zelf een en ander ging in de speciale strandrolstoelen. Een geweldige ervaring en zo konden de mensen die niet zo goed ter been waren toch over het strand rijden en even pootje baden. Er was iemand die al 10 jaar het verlangen had om weer eens naar zee te kunnen en het zeewater te voelen. Wat was ze blij. Ze genoot er heel erg van. Dat is toch mooi.

Tussen de middag kregen we een lekkere tomatensoep en 'n broodje kroket met een bolletje huzarensalade, dat smaakte heel goed. Inmiddels was onder het eten de zon lekker gaan schijnen en konden we nog even lekker in het zonnetje zitten of wandelen.

’s Middags kregen we nog een glaasje advocaat en een bakje fruit en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Wat gaat de tijd toch snel als het zo lekker en gezellig is, hoorden we steeds weer zeggen.

Om vijf uur waren we weer bij ’t Boveneind. Het was weer een héle mooie Zonnebloemdag.''

Meer berichten