In het midden Job van Schuppen. Links van hem staat Gerard Heuvelman en rechts Gerrit Valkenburg. (Foto's: Jan-Fotografie)
In het midden Job van Schuppen. Links van hem staat Gerard Heuvelman en rechts Gerrit Valkenburg. (Foto's: Jan-Fotografie) (Foto: )

Zilveren Haring uitgereikt 2019 aan Job van Schuppen

Veenendaal - Met het opspelden van de Zilveren Haring door voorzitter Gerrit Valkenburg bedankt de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) dit jaar Job van Schuppen voor zijn inzet voor het Veenendaalse bedrijfsleven.

Tijdens de drukbezochte, jaarlijkse Haringparty op het terras van restaurant Vendel lichtte Gerrit Valkenburg het toekennen van de onderscheiding toe: 'Job is al meer dan 10 jaar voorzitter van de coöperatieve vereniging van bedrijventerrein Compagnie. Maar met name zijn onvermoeibare inzet sinds 1985 voor de wielerkoers Veenendaal-Veenendaal heeft Veenendaal landelijke naamsbekendheid opgeleverd.' Na de uitreiking van de Zilveren Haring genoten de 200 aanwezige ondernemers en relaties van de BOV van de Nieuwe Haring en andere lekkere hapjes. De Fellows uit Rhenen zorgden voor de muzikale omlijsting en het bleef dan ook nog lang gezellig op het toch wel warme terras.

Meer berichten