Concert De Muzen

Het operakoor van Muziekschool de Muzen geeft vrijdag 28 juni een eerste concert. Koren, aria's en duetten uit diverse bekende opera's, zoals Habanera uit Carmen, het zigeunerinnenkoor uit Traviata, het slavenkoor uit Nabucco en het avondgebed uit Hans en Grietje, staan op het programma.

Veenendaal - Dit alles speelt zich af in Spaanse sferen. Uit het hoofd gezongen, geënsceneerd, met kostuums, grime en pruiken. De pianobegeleiding is in handen van Hans Erik Dijkstra.

Nieuwe cursus

Na de zomer gaat een nieuwe operacursus van start met delen uit Amerikaanse opera's/muziektheater van Bernstein en Gershwin. Denk aan 'I feel pretty, I like to be in Amerika', 'Summertime' en 'I got plenty of nuttin'. Deze cursus is geschikt voor diverse niveaus: voor mensen die graag eens kennis willen maken met het zingen van een opera, maar ook voor mensen die al ervaring hebben. Alleen koorzingen is mogelijk, maar ook solistisch, duetten en ensembles.

Na afloop van de presentatie op 28 juni is er gelegenheid om kennis te maken met docente Hannie Slingerland. Vragen kunnen dan uiteraard ook aan haar gesteld worden.

Het concert begint om 19.30 uur in de zaal van Spectrum. De toegang is gratis.

Spectrum is gevestigd aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.demuzen.nl.

Meer berichten