Het Win-Win Café organiseert dinsdag 25 juni een workshop Omdenken.

Veenendaal - Het Win-Win Café is dé netwerklocatie voor werkzoekenden en zzp'ers in Veenendaal. Elke donderdagochtend is er een netwerkochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Daarnaast verzorgen we diverse activiteiten voor de doelgroep. Zo organiseren we 25 juni een workshop Omdenken.

Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen, van ja-maar naar ja-en. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws.

Hoe werkt omdenken?

Van probleem naar mogelijkheid.

De eerste stap is van een probleem een feit maken.

De stap maken van ja-maar (het is niet wat het zou moeten zijn en dat is een probleem) naar ja-en (het is, wat het is). Daarna kijk je welke nieuwe mogelijkheden er ontstaan door de feiten volledig te accepteren, dus volledig ‘ja’ te zeggen tegen de realiteit. Je start dus met een feit en kijkt wat je daar mee zou kunnen doen.

De workshop wordt gegeven door Ria Brinkhuis van coachpraktijk Veenendaal en wordt gehouden op 25 juni om 13.30 uur tot 16.00 uur. Onze locatie is wijkcentrum Panorama, Tinneweide 144a. Je kan je voor de workshop opgeven door Ria te bellen op 0610696651 of een mail te sturen naar info@winwincafe.nl. Opgave kan tot uiterlijk 18 juni . Voor de workshop vragen we een bijdrage van 10 euro.

Meer berichten