Drievoudig Nederlands kampioen in actie.
Drievoudig Nederlands kampioen in actie. (Foto: Team Veenendaal)

Polsstokhoogspringen in Winkelstad Veenendaal

Veenendaal - Op zaterdag 18 mei organiseerde Team Veenendaal samen met City Athletics uit Rotterdam en de Veenendaalse Atletiek Vereniging, een polsstokhoogspringwedstrijd in Winkelstad Veenendaal. Op een drukbezocht Stadsstrand sprongen de atleten om de prijzen, waaronder ook drie Veenendaalse sporters.

Het is het tweede jaar dat Team Veenendaal dit evenement organiseert in de binnenstad: “Het is mooi dat we dit soort sportevenementen naar de binnenstad kunnen halen. Het Stadsstrand is een mooie locatie en het winkelend publiek genoot zichtbaar van deze spectaculaire sport.”, aldus Abel ten Hoorn, van Team Veenendaal. Anya Koch, van City Athletics vult aan: “We zagen zaterdag overal blije gezichten, zowel bij de sporters als de toeschouwers. Het was een succes en we hopen dit volgend jaar weer te organiseren”.

Meer sport naar binnenstad

Na polsstokhoogspringen organiseert Team Veenendaal op zondag 26 mei op het Stadsstrand een internationaal Freestyle voetbaltoernooi van 13.00-17.00 uur. Internationale topfreestylers uit onder andere Finland, Frankrijk, Duitsland en België komen naar Veenendaal om strijden om de prijzen.

Meer informatie

Voor meer informatie over Team Veenendaal en alle evenementen ga je naar www.teamveenendaal.nl. Wil je meer foto’s van de evenementen zien? Kijk op de Facebook, Twitter of Instagram van Team Veenendaal.

Meer berichten