Internationale freestyletop naar Veenendaal

Jesse Marlet, Nederlands kampioen en vijfde van de wereld komt naar Veenendaal
Jesse Marlet, Nederlands kampioen en vijfde van de wereld komt naar Veenendaal (Foto: Freestyle Football Nederland)

Veenendaal - Op zondag 26 mei organiseert Team Veenendaal in samenwerking met Freestyle Voetbal Nederland een internationaal freestyle voetbaltoernooi. 35 deelnemers, uit twaalf verschillende landen strijden van 13.00 uur tot 17.00 uur op het Stadsstrand om de prijzen.

De absolute wereldttop komt naar Veenendaal. “Zondag hebben we een sterk deelnemersveld. De Nederlandse Jesse marlet is niet alleen Nederlands kampioen, maar ook nummer vijf van de wereld. Bovendien ontvangen we internationale wereldtoppers die in eigen land de concurrentie al achter zich lieten.”, aldus Guido van Moorselaar van Freestyle Voetbal Nederland.

Deelnemers
In totaal strijden 35 deelnemers in Veenendaal om de prijzen. “We ontvangen deelnemers uit Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en België, maar ook van buiten Europa, namelijk: India, Brazilië, Iran en Azerbaijan. Veenendaal is het toneel van de internationale top, dus daar zijn we trots op!”, aldus Abel ten Hoorn, van Team Veenendaal.

De wedstrijdleiding bestaat uit de Ierse Conor Reynolds, de Belgische Yassine Abderrahim en de Nederlandse Rowdy Heinen. De presentatie wordt gedaan door Randy Koetsier, ook wel bekend als goede vriend van Nederlands’ bekendste freestyler Touzani.

Meer informatie
Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur met de finales. Voor meer informatie over het programma ga je naar: freestylevoetbal.org/tournament-veenendaal of kijk op Facebook, Twitter of Instagram.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden