Team Hang On tijdens OCR Amsterdam
Team Hang On tijdens OCR Amsterdam Foto: Priscilla de Vries

Hang On wint 3 keer in OCR series Amsterdam

28 mei 2018 om 09:23 Algemeen

Veenendaal - Team Hang On The Netherlands welke gesteund wordt door team Veenendaal ‘samen voor victorie’ is goed bezig op weg naar het Europese Kampioenschap in Denenmarken. Tijdens de Obstacle Course Racing Series in Amsterdam wist de atleten onder leiding van trainer Erik de Heer maar liefst drie keer te winnen in een sterk ingternationaal deelnmersveld. Tevens behaalde diverse Hang On atleten hun kwalificeren voor het EK binnen door in top 10 te finishen. Tijdens deze OCR series Strong Viking Hills edition in recreate gebied Spaarnwoude moest er ruim 20 km gelopen met heel veel heuvels en met daarbij uiteenlopende obstakels en kracht onderdelen. De hoge temperatuur zorgde ervoor dat de atleten heel diep moesten gaan. Maarten Heerkens wist te winnen in de categorie 15-17 jaar. Jesse de Heer wist met een ruime minuut voorsprong te winnen bij de senioren 18-24 jaar. Trainer Erik de Heer pakte de 3e keer op rij de winst in de 50+ categorie. Eerder won hij ook de OCR series in Nijmegen en Gent/België. Frank Oosterom behaalde achter Jesse de Heer een mooie 2e plaats in de leeftijd 18-24. Voor Tim Buining was het spannend want hij moest zich nog plaatsen en door zijn 7e plaats is hij nu ook zeker van een plek op het EK. Op dit moment zijn er 14 atleten uit team Hang On die zich geplaats hebben. www.survivalgroephang-on.nl #teamveenendaal #samenvoorvictorie