Prijsuitreiking met Armstrong van de Fliert (winnaar) en Peter Snijders (eigenaar Voetgolf Maurik). (Foto's: Annemarie Bakker)
Prijsuitreiking met Armstrong van de Fliert (winnaar) en Peter Snijders (eigenaar Voetgolf Maurik). (Foto's: Annemarie Bakker) (Foto: )

Voetgolfplezier perfect netwerkmoment voor leden De Veensche Businessclub

Veenendaal - Donderdag 16 mei gingen de leden van de Veensche Businessclub weer op stap voor een buitenactiviteit en waren dit keer te gast bij een de leden namelijk Peter en Maartje Snijders met hun eventlocatie op het eiland van Maurik.

Een woordvoerder: ''We hebben gemerkt dat je geen goede voetballer hoeft te zijn om een rondje voetgolf te lopen: geluk, tactisch spelen en vooral plezier zijn net zo belangrijk. De ondernemers hadden een topmiddag/avond waar de fun en positieve vibe van afstraalde.''

Na aankomst bij de eventlocatie Voetgolf in Maurik werd de club van harte welkom geheten door voorzitter René Pfeiffer. Ook gaf hij aan dat de club gestaagd doorgroeit en steeds meer body begint te krijgen.
Hierna kreeg de groep de speluitleg van Peter Snijders en kon er worden begonnen met de áftrap'.

Afstanden lopen

Voetgolf De Verlenging werd gekenmerkt door veel gelach, flinke afstanden lopen, tactisch voetballen en geraffineerde inzichten. Onze voorzitter en Annemarie Bakker toerden met de golfkar langs het parcours om leuke foto's te maken en om te coachen waar nodig. Na afloop werd de winnaar bekend gemaakt en met een geweldige inzet en mooie score werd Armstrong van de Fliert van Alvoba personeelsdiensten de winnaar. Hij ontving van de wedstrijdleiding een prachtige medaille van de Voetgolf De Verlenging.

Hierna was er natuurlijk gelegenheid voor de borrel/netwerken en kon men genieten van een overheerlijke barbecue en koud buffet. René Pfeiffer sloot af en bedankte de familie Snijders hartelijk voor de genoten gastvrijheid. Graag tot de volgende keer!

De volgende bijeenkomst is een zogenaamd 'Tech Event' over ondernemen in de Tech & IT-branche in onze regio. Met dit event biedt De Veensche Businessclub opnieuw een bijzonder inspirerend event over een actueel onderwerp aan haar leden aan. Er zijn dit seizoen nog twee events:
Donderdag 20 juni – 'Tech Event'
Donderdag 11 juli de seizoenafsluiting, traditioneel bij 'borrelen en happen' bij Mango's

Ontmoeten en ondernemen

De Veensche Businessclub staat voor ontmoeten en ondernemen in een informele sfeer.
We zijn een actieve netwerkclub voor ondernemers die elkaar echt willen leren kennen en met en voor elkaar opdrachten genereren. Als ondernemers inspireren en helpen wij elkaar.

''Wij organiseren op regelmatige basis inspirerende bijeenkomsten, gaan bij onze leden op bedrijfsbezoek en hebben regelmatig gezellige borrels. Het is de netwerkclub voor ondernemers met een sterke connectie met de voetbalclub VRC. Info staat op www.deveenschebusinessclub.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden