Op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur wordt er een unieke autoshow georganiseerd op het evenemententerrein. (Foto: Govert Govers)
Op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur wordt er een unieke autoshow georganiseerd op het evenemententerrein. (Foto: Govert Govers) (Foto: GOVERT GOVERS)

Unieke autoshow in Veenendaal

Op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur wordt er een unieke autoshow georganiseerd in samenwerking met Elan Media Group BV, K8 Communicatie en de gemeente Veenendaal. Deze 'Veense Autoshow' vindt plaats op het evenemententerrein in Veenendaal.

Veenendaal - 'Dit jaar steken we de autoshow in een compleet nieuw en nog aantrekkelijker jasje.' Aan het woord is Moniek Smits van Elan Media en mede-verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze autoshow. 'Met een nieuwe locatie, een nieuwe insteek en verschillende activiteiten voor jong en oud denken we een aantrekkelijk totaalpakket neer te kunnen zetten voor alle autoliefhebbers', aldus Moniek. De Veense Autoshow krijgt zoals gemeld een compleet nieuw jasje. Zo is de locatie dit jaar op het evenemententerrein, waar de organisatie erg over te spreken is. 'Voor deze editie hebben we het voor elkaar gekregen om aan de Groeneveldselaan op het royale evenemententerrein (randje stadspark, vlakbij de Surfvijver) de autoshow te organiseren.'

Testcircuit

Een prachtige plek waar alle ruimte is om de nieuwste automodellen uitgebreid te presenteren. Bovendien hebben we de beschikking over een heus "testcircuit" waarop geïnteresseerden rondjes kunnen rijden met een elektrische auto. Onder de deelnemers zijn ook een rijschool, een carwrapper, een schadeherstelbedrijf en deze zullen op hun eigen wijze de nodige interactiviteit toevoegen aan deze autoshow.' 'Autoliefhebbers kunnen overigens hun hart ophalen. De Veense dealers presenteren hun nieuwste modellen en u heeft volop gelegenheid om deze uitgebreid en geheel vrijblijvend te bekijken', aldus Jan Cees Dulon Barre van K8 Communicatie.

Nieuwe Peugeot 508

'Zo presenteren we onder meer echte primeurs zoals de nieuwe Peugeot 508, de Volkswagen T-Cross, de nieuwe Jeep Wrangler en Ford Mondeo Hybrid. Maar ook de volledig elektrische Nissan Leaf en Hyundai Kona, de nieuwste Suzuki Vitara en de ruime SEAT Taracco zijn van de partij. Maar ook de sportief uitgevoerde brommobielen van Ligier zullen niet ontbreken. Kortom, voor elk wat wils en uniek dat al deze modellen op 1 plek bijeen zijn.'

Barista

Naast de nieuwste automodellen is er ook vertier voor de kinderen en kan men op het horecaplein genieten van een hapje en een drankje. Er is zelfs een heuse barista aanwezig die u graag trakteert op een heerlijk kopje koffie. Toegang is gratis. De Veense Autoshow is op zaterdag 25 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Meer berichten