team wijkschouw
team wijkschouw (Foto: Nadia Aliyat)

Succesvolle wijkschouw omgeving Weverij

Op woensdag 15 mei is er door de Stichting Huurdersbelangen VWS een wijkschouw gehouden in de straten Achterkerkstraat, Blekerij, Kalanderij, Kostverloren, Molenstraat, Heuvel en de Terp. Daarbij waren ook vertegenwoordigers aanwezig van de gemeente, Veens, de Veenendaalse Woningstichting, de Woonbond en de politie.

Veenendaal - De bewoners waren van tevoren op de hoogte gesteld van de wijkschouw en werden gevraagd om knel- en verbeterpunten in hun omgeving aan te geven. Hierbij kwamen diverse zaken naar voren zoals (groen)onderhoud, verkeersveiligheid en geluids- en parkeeroverlast.

De Huurdersstichting houdt verder contact met de verantwoordelijke instanties om de problemen voor de bewoners zoveel mogelijk op te lossen. Daarnaast volgt er binnenkort een enquête onder de huurders van de VWS om ook in andere wijken de verbeterpunten te inventariseren.

Stichting Huurdersbelangen VWS is tevens op zoek naar nieuwe leden in het bestuur. Als u dit leuk lijkt en u bent huurder van de VWS mail dan naar info@huurdersbelangenvws.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden