Abderrahim Loukili speelde in de uitwedstrijd tegen sv De Dijk zijn laatste wedstrijd voor DOVO. Het is niet bekend bij welke club de aanvaller zijn voetballoopbaan voortzet. (Foto: Henk Jansen)
Abderrahim Loukili speelde in de uitwedstrijd tegen sv De Dijk zijn laatste wedstrijd voor DOVO. Het is niet bekend bij welke club de aanvaller zijn voetballoopbaan voortzet. (Foto: Henk Jansen)

Merino’s is nog niet uitgespeeld

25 mei 2019 om 18:29 Sport

In een doelpuntrijke wedstrijd nam de Veenendaalse Tweede Divisionist GVVV voor dit seizoen afscheid van haar publiek. Op sportpark Panhuis werd met 6-5 gewonnen door de ploeg van trainer Oosterlee. Een 10e stek in genoemde divisie is wat de ‘blauwen’ hebben bereikt. Een positie in de middenmoot GVVV onwaardig. Dus heerst er zeker enige teleurstelling in het Veenendaalse kamp.

Door Henk Jansen

Veenendaal - DOVO bleef in haar laatste wedstrijd van het seizoen ook zonder punten. Bij asv De Dijk in Amsterdam, laagvlieger in de Derde Divisie, werd met 4-3 verloren. Joshua Patrick nam de drie Veenendaalse treffers voor zijn rekening. Hij sloot dus in stijl het seizoen ‘voor ‘de rooien’. Hij hijst zich in het seizoen ‘2019-2020’ in het shirt van DVS’33. Dat doet ook zijn broer Enrico. De ploeg van trainer Gert Kruys eindigde op de 11e stek in genoemde divisie. Het speelde 48 punten uit 34 wedstrijden bij elkaar. Een grondige evaluatie lijkt op z’n plaats, want DOVO kende een wisselvallig seizoen.

Degradatiestrijd

De Merino’s moet nog een keer de wei in. Om lijfsbehoud in de 1e klasse D (Oost) van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek kreeg bij streekgenoot vv Scherpenzeel een fikse tik op de neus. Met maar liefst 5-2 werd er verloren. De Veenendaalse ploeg eindigde op de voorlaatste plaats. Heeft eenzelfde puntenaantal als DZC’68 dat een plaats hoger staat. Beide ploegen treffen elkaar zaterdag 1 juni in een beslissingsduel om degradatie. Waar de wedstrijd wordt gespeeld was bij het ter perse gaan van deze krant, niet bekend. vv Scherpenzeel, promovendus in genoemde klasse, eindigde de competitie als 9e. Voor de ploeg van sportpark De Bree- West had er echter mee ingezeten dan een positie in de dichte middenmoot.

sv Panter sloot de reguliere competitie in de 4e klasse H af met een 2-1 zege bij vv Musketiers. Maar de de ploeg van trainer Ronald de Roos, die aan zijn laatste seizoen bezig op sportpark de Groen Velden 2, wacht en toetje. De nacompetitie. voor een plek in de 3e klasse, waaruit het vorig seizoen degradeerde. sv Panter begint zaterdag 1 juni met een uitwedstrijd tegen SVMM.

Verlies voor
Veenendaal


Veenendaal - vv Veenendaal geloofde het wel in haar laatste wedstrijd van het seizoen. De ploeg van scheidende trainer Arco van Elst verloor met 4-0 bij Focus’07 in Culemborg. De geel-blauwen eindigen op de 5e stek in de 3e klasse D.

VRC speelt
nacompetitie

Veenendaal - Ook voor VRC een toetje. Als periodekampioen gaat het zaterdag 1 juni de strijd aan met een nog onbekende tegenstander. Die tegenstander komt uit de 2e klasse H (Oost). vv Renswoude won op eigen veld de derby tegen de Valleivogels met 3-1. Het eindigde op de 9e stek in de 2e klasse G (Oost). De Scherpenzeelse ploeg eindigde als 4e. VRC, dat via de nacompetitie promotie naar de 1e klasse probeert te bereiken, eindigde op 7e stek. VVA Achterberg sloot de competitie af als nummer twee van de ranglijst in de 4e klasse H. De Meent-ploeg komt zaterdag 1 juni op eigen veld in actie voor de nacompetitie, voor een plek in de 3e klasse, tegen sv Odijk. Aanvang: 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie