Bert Wagendorp met zijn nieuwe roman Ferrara
Bert Wagendorp met zijn nieuwe roman Ferrara (Foto: Hugo Göbel)

Bert Wagendorp signeert bij Boekhandel Van Kooten

Zaterdag 25 mei is het Bookstore Day, Boekhandelsdag. De dag dat de boekhandel laat weten dat hij bestaat en lezers laten zien hoe belangrijk zij hun boekhandel vinden.

Veenendaal - Bij boekhandel van Kooten wordt Bookstore Day opgeluisterd door het bezoek van Bert Wagendorp. Colomnist van de Volkskrant en auteur van onder andere de bestseller 'Ventoux'

Zijn nieuwste boek heet 'Ferrara' en is het vervolg op de bestseller Ventoux. Vijf jaar later zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug. We bevinden ons in Ferrara, de fietsstad in het noorden van Italië. Daar gaan de vier op zoek naar nieuw perspectief in hun leven. Maar ongecompliceerd wil het bestaan ook in Ferrara niet worden.

Bert Wagendorp is zaterdag 25 tussen 11 en 12 uur in de winkel aanwezig om zijn boek te signeren. 's Middags komt Antoinette Kalkman in onze winkel om haar nieuwe boek te signeren.Haar boek 'Bonuszoon' is een thriller en speelt zich in onze naaste omgeving: Plantage Willen III in Elst.

Antoinette signeert haar boek tussen 15 en 16 uur in de winkel. Natuurlijk zijn er ook de vertrouwde Bookstore Day aanbiedingen en eenmalige unieke uitgaven. Ook onze befaamde Bookie Bag is er weer. Voor elke bezoeker zolang de voorraad strekt

Boekhandel Van Kooten, Zandstraat 143 in Veenendaal. tel. 0318-512915.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden