Campagnebeeld
Campagnebeeld Foto: Corne van der Stelt

Pepijn Gunneweg met The Great Wonder in Theater Lampegiet

4 oktober 2019 om 16:27 Algemeen

Voormalig Ashton Brother keert terug in Theater Lampegiet met zijn eerste soloshow. The Great Wonder is een ode aan de verwondering. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale freaks verder waar hij ooit is gestopt.

Veenendaal - Je zit er meteen midden in.. Een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het grote wonder. Acts en trucs die Pepijns hoofd al jaren op hol brachten, maar die nooit eerder het toneel bereikten. Na twee jaar van training en diverse blessures later zijn ze dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken!

Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer in wonderen laten geloven. Komt dat zien! Beleef een heerlijke zaterdagavond op 19 oktober in Theater Lampegiet.

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van zichzelf zuur.                                                                                

Zaterdag 19 oktober 2019 in Theater Lampegiet I Variété I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €25,00 via www.lampegiet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie