De aanvoerders met de scheidsrechter vlak voor het begin van de wedstrijd DOVO JO13-1 - Kampong JO13-1
De aanvoerders met de scheidsrechter vlak voor het begin van de wedstrijd DOVO JO13-1 - Kampong JO13-1 (Foto: YouTube Jaap voetbal)

DOVO JO13-1 dichtbij kampioenschap

DOVO JO13-1 speelde zaterdag 11-05-2019 de 20e wedstrijd van de competitie in de Hoofdklasse C A-categorie thuis tegen Kampong JO13-1.

Veenendaal - We mochten ze in ieder geval niet onderschatten, en ze geen ruimte geven om te voetballen en het spel te maken. Dat ging ons in de eerste 10 minuten van de wedstrijd goed af, zonder dat het echter doelpunten opleverde. We waren wel sterker, maar we waren elkaar nog een beetje aan het aftasten. Vanaf de 11e minuut toen we de 1-0 maakten gooiden we alle schroom van ons af, en begon het team fantastisch te draaien.

In de 16e, 19e, 22e en 28e minuut van de eerste helft werd de voorsprong verder uitgebouwd naar een comfortabele 5-0. Vooral het doelpunt in de 28e minuut was fraai omdat er maar liefst 5 DOVO spelers bij betrokken waren.

Dat zegt ook wel iets over de sterkte van dit team, en vooral het elkaar willen gunnen van een goal. De tweede helft ging het druk zetten op de tegenstander op hun helft gewoon door en in de 10e en 26e minuut van die tweede helft kwamen er nog twee doelpunten bij. Kampong heeft in deze wedstrijd maar twee kansen gehad , 1x goede redding DOVO keeper, 1x naast geschoten.

Nu wil het geval dat Houten heel verrassend gewonnen heeft van de nummer 2 IJsselmeervogels, zodat we volgende week uit tegen UVV al kampioen kunnen worden. Voor aanvang van de wedstrijd zie https://youtu.be/vf07S_ZA2kY. Voor alle doelpunten zie https://youtu.be/BLfn23JpOes

Meer berichten