Arris en Frineke Hardeman van Shalom aan de Dijkstraat zijn blij met  de bekroning in de verkiezing Beste & Breakfast van Nederland.  (Foto: PR)
Arris en Frineke Hardeman van Shalom aan de Dijkstraat zijn blij met de bekroning in de verkiezing Beste & Breakfast van Nederland. (Foto: PR) (Foto: )

Shalom Bed and Breakfast bekroond In verkiezing Beste Bed & Breakfast van Nederland

Veenendaal - Shalom Bed and Breakfast in Veenendaal is afgelopen woensdag bekroond in de verkiezing Beste & Breakfast van Nederland. De accommodatie behaalde de 2e plaats in de 3-tulpenklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt.

Shalom Bed and Breakfast is gevestigd aan de Dijkstraat 57 in Veenendaal en dankt de bekroning ten eerste aan een hoge score in het B&B-classificatiesysteem, waarbinnen B&B's worden beoordeeld en ingedeeld op basis van een objectieve normenlijst.
Ten tweede zijn gasten bijzonder positief in de reviews die zij over de accommodatie schrijven op Bedandbreakfast.nl; dé B&B Specialist van Nederland.

Paradijsje

Gasten geven 'Shalom bedandbreakfast' gemiddeld een 9,3 in hun reviews op Bedandbreakfast.nl. Deze groene en energieneutrale B&B aan de Dijkstraat, beschikt over twee comfortabele gastenkamers en de tuin is een onverwacht paradijsje, daar aan de rand van Veenendaal.

Op de website van Shalom laten de eigenaren Arris en Frineke Hardeman weten: ''Op ons huis staat al vele jaren het woordje Shalom.
De basisgedachte van Shalom is dat je leeft in volledige harmonie met je omgeving: in gezondheid, zonder zorgen om je bestaan, in vrede en veiligheid en dat is wat wij onze gasten toewensen.
Toen in 2011 de laatste van onze vijf kinderen het ouderlijk nest verliet bleven wij samen over in een wel erg groot huis voor twee personen.
Al langer leek een B&B runnen ons erg leuk en nu kon het wat betreft ons gezin ook heel goed, dus zijn we juni 2012 gestart. Omdat we beiden echte tuinliefhebbers zijn, vinden we het ook heel leuk om iedereen daarvan mee te laten genieten.'' Shalom Bed and Breakfast was samen met B&B Gastenboerderij De Ziel uit Diepenheim (Overijssel) en B&B Landgoed Driebelterveld (Overijssel) genomineerd in de kwaliteitsklasse van drie tulpen.
Dit is de middenklasse binnen het B&B-classificatiesysteem.
Ook in andere kwaliteitsklassen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie zijn woensdag de Beste B&B's van Nederland bekendgemaakt.

Mystery guest

Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.
Bij dit classificatiesysteem zijn zo'n 500 B&B's in Nederland geclassificeerd.
Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse.
De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 Tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe.

Alle geclassificeerde B&B's zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Over Shalom kan men alles lezen op: www.shalombedandbreakfast.nl.

Meer berichten