Pauze Grebbelounge, Buurtsteeg
Pauze Grebbelounge, Buurtsteeg (Foto: P.v.d.Rovaart)

Zonnige derde scootmobieltoertocht 2019

"Het weer dreigde met regen, maar dat is er toch niet van gekomen, het was zelfs zonnig. Deze keer ging het via de Stationssingel, Lindenlaan naar De Weverij."

Rhenen - Verder ging de tocht over de Nieuweweg en Rondweg-West langs de wegwerkzaamheden op de Nieuweweg-Noord naar Remise, naar de naamgever van de tocht " Heuvel Orthopedische Schoentechniek". Er werd een groepsfoto gemaakt waarna wij doorreden over de Spoorwegovergang naar de Grebbelounge aan de Buurtsteeg voor een kop koffie of thee.

De tocht werd voortgezet over de dijkjes "De Batterijen en Slaperdijk" om rond Ederveen uit te komen op de Hoofdweg van Ederveen richting De Klomp. Na de Veenendaalseweg, Stationsweg en Prins Bernhardlaan, ging het over de Wolweg en Boompjesgoed, terug naar de startlocatie Scootie's Home aan de Vijftien Morgen 4 in Veenendaal. De tocht was 19 km.

Foto's van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op http://scootmobielclub.schoering.nl.
Deze tochten (12 per jaar) zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen €5 per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet min. 12 km/uur kunnen rijden.
Lid worden bel 0612429300 of mail scootmobielclub@schoering.nl

Meer berichten