Wim Werkman (r) draagt de voorzittershamer over aan Gerrit Valkenburg. (Foto: Jan-Fotografie)
Wim Werkman (r) draagt de voorzittershamer over aan Gerrit Valkenburg. (Foto: Jan-Fotografie) (Foto: )

Nieuwe voorzitter Ondernemend Veenendaal

Veenendaal - Toen hij in 2016 voorzitter werd van de toenmalige Bedrijvenkring Veenendaal had Wim Werkman diverse ambities, waaronder het bundelen van de krachten met de Coöperatieve Verenigingen van de bedrijventerreinen en het beter op de kaart zetten van Veenendaal in de Foodvalley.

Beide zijn gelukt, zo is de conclusie bij zijn afscheid als voorzitter. Tijdens de ledenvergadering van 8 april van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal droeg hij de voorzittershamer over aan Gerrit Valkenburg. Bij zijn aantreden in 2016 was al afgesproken dat Wim Werkman slechts een paar jaar voorzitter zou zijn: 'Dat past in ons beleid van verjonging en vernieuwing.' De transitie naar Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal was een boeiend proces: 'Het verliep soepel en heeft geresulteerd in één van de grootste plaatselijke ondernemersverenigingen van Nederland.' Verder liet hij geen podium onbenut om Veenendaal en het Veenendaalse bedrijfsleven voor het voetlicht te brengen of aandacht te vragen. Tot eind 2019 blijft Werkman nog als vicevoorzitter actief.
De nieuwe voorzitter Gerrit Valkenburg is daar blij om: 'Wim heeft een enorm netwerk opgebouwd in zowel de Foodvalley als bijvoorbeeld bij de provincie Utrecht.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden