VoetPlusPraktijk Toertocht bij de sponsor
VoetPlusPraktijk Toertocht bij de sponsor (Foto: P.v.d.Rovaart)

Scootmobieltoertochtseizoen opent met VoetPlus PraktijkToertocht

De eerste scootmobieltocht op 11 april tocht ging langs de sponsor en naamgever van de tocht "Voet Plus Praktijk " op de Kerkewijk.

Veenendaal - "Voordat we echter aan de tocht konden beginnen, waren er een journalist en fotograaf van het AD om een interview af te nemen en video-opnamen te maken in de Oefentuin en onderweg. Na de Groepsfoto bij "VoetPlus Praktijk" en het nuttigen van iets lekkers reden we naar ons pauze punt bij de Slaperdijk/Haarweg voor de koffie/thee en slagroomsoesjes. We reden verder richting Overberg en de Heuvelsesteeg. Na de spoorwegovergang, over de Spoorlaan en Biesbosserweg en de Zwarte Brug naar de Kooiweg. Op de Munnikenweg over de brug naar het Mahlerpad, waar in de volière de Witte Pauw stond te pronken. Over Tuinfluiter, Ruisseveen, Panhuis en PWA-park reden we naar de Kanaalweg en Kerkewijk. Zo ging het terug naar de startlocatie Scootie's Home aan de Vijftien Morgen 4 in Veenendaal. De tocht was 19 km."

Foto's van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op http://scootmobielclub.schoering.nl.

Deze tochten (12 per jaar) zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen €5 per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet min. 12 km/uur kunnen rijden.

Meer informatie bel 0612429300 of mail scootmobielclub@schoering.nl

Meer berichten