Zangavond voor Oost-Europa

Zaterdagavond 20 april aanstaande organiseren zangvereniging Cantilene en stichting Kom over en Help een zang- en orkestavond in de St. Maartenskerk in Tiel. Naast het gemengd koor Cantilene zal het jongerenkoor Heman uit Capelle aan de IJssel optreden met ondersteuning van het Christelijk ensemble Parlando.

Regio -  Het thema is ‘Vrede bij het kruis’; de avond staat onder leiding van Leander van der Steen, het orgel wordt bespeeld door Martien van der Zwan. Ds. Van Amstel verzorgt de meditatie. De aanvang is om 19.30 uur.

Er zal een collecte gehouden worden, waarvan de opbrengst bestemd is voor het project “Gewoon samen”. Dit project van stichting Kom over en Help biedt steun aan gezinnen met gehandicapte kinderen in Oost Europa.

Deze kinderen worden vaak naar staatstehuizen gebracht, waar niet voldoende zorg kan worden gegeven en er is geen aanbod van therapie. Via begeleiding en middelen die de stichting aanbiedt, kunnen de kinderen zoveel mogelijk thuis door hun moeder worden verzorgd;

moeders de pertinent niet willen dat hun kind wordt ‘weggestopt’, en nu ook daadwerkelijk in staat worden gesteld thuis liefde en verzorging te bieden. Wij nodigen u graag uit om deze avond bij te wonen. Kaarten in de voorverkoop kunt u bestellen via de website van het gemengd koor: www.cantilenebarneveld.nl

Meer berichten