Het meisjesteam van Het Baken heeft haar tweede poulewedstrijd gewonnen met 1-0. (foto Co Keulstra)
Het meisjesteam van Het Baken heeft haar tweede poulewedstrijd gewonnen met 1-0. (foto Co Keulstra) (Foto: )

Winst voor voetbalmeiden van team Het Baken

Veenendaal – In de meisjespoule B speelde Het Baken tegen Het Erf in de stromende regen op het hoofdveld van SV Panter. De meiden waren aardig aan elkaar gewaagd maar net voor het rustsignaal scoorde Layla de 1-0 voor haar team. De tweede helft verliep zonder verdere score.

Rechtzetten

Eerst even iets rechtzetten: Het Speelkwartier speelde maandag tegen Het Baken en wonnen met 3-0. Wij schreven dat ze de wedstrijd verloren. Nu speelde Het Baken tegen Het Erf en wonnen in een matige wedstrijd met 1-0. Trainer Rik Olijve vertelt: "Mijn dochter Anouk speelt ook in dit team en de dochter van teambegeleider Paul Rebergen, ook. We hebben vier keer getraind op de velden van DOVO en een oefenpotje gespeeld tegen De Grondtoon. Die verloren we met 1-0. Ik ben ook trainer van MO11 van DOVO. We hebben vijftien meiden voor het team".

Andere sporten

Paul Rebergen is commercieel manager bij DOVO en assisteert Rik bij het schoolvoetbalteam: "Ik vlag meestal, dan blijf je bij het spel betrokken. Er wordt veel gewisseld, want ze willen natuurlijk allemaal meedoen. Vier of vijf meiden spelen bij een voetbalclub, de rest doet aan andere sporten.

Meer berichten