Muziek in Cultureel Café
Muziek in Cultureel Café (Foto: Theo hendriks)

Muzikaal talent gezocht voor Cultureel Café

Veel Veenendalers bespelen een muziekinstrument. Soms doen ze dat alleen, thuis of op een verjaardagsfeestje. Soms spelen zij in een bandje met vrienden of collega’s.

Veenendaal - Daarnaast zijn er talloze stadgenoten die via de muziekschool al een aardig deuntje op hun instrument kunnen spelen, maar het podium nog niet hebben durven betreden. Voor al deze muzikanten organiseert het Cultureel Café Veenendaal een jamsessie en singer songavond.

"Op woensdag 10 april a.s. hoef je enkel en alleen je instrument mee te nemen naar brasserie De Plantage aan de Markt. Vanaf 20.00 uur staat daar een podium klaar waar je samen met (willekeurige) andere muzikanten zoveel muziek kan maken als je maar wilt. Van rock tot pop, van jazz tot funk. Je mag zomaar binnenlopen bij De Plantage, al kom je wat later op de avond. Je sluit je dan gewoon bij een gelegenheidsbandje aan. De organisatie van het Cultureel Café zorgt zoals altijd voor een enthousiast publiek. Maar natuurlijk kun je ook je fans, familie en vrienden meenemen naar jouw optreden. De toegang is zoals altijd gratis. Je kunt je opgeven wanneer je van plan bent te komen spelen, dat is voor de organisatie wel zo plezierig, dat kan bij Geurt Jan Ploeg via gjploeg@gmail.com", aldus de organisatie.

De inloop van het Cultureel Café is voor muzikanten en luisteraars vanaf 19.30 uur.

Meer berichten