De nummer 7 van DOVO Esra van Geest scoort in de 4e minuut van de eerste helft, na een prima aanval over Vince, en Benjamin , op aangeven van laatstgenoemde, de 2-0.  Dat werd later ook de eindstand.
De nummer 7 van DOVO Esra van Geest scoort in de 4e minuut van de eerste helft, na een prima aanval over Vince, en Benjamin , op aangeven van laatstgenoemde, de 2-0. Dat werd later ook de eindstand. (Foto: YouTube Jaap voetbal)

DOVO JO13-1 verslaat IJsselmeervogels JO13-1

Op zaterdag 9 maart versloeg DOVO JO13-1 de koploper IJsselmeervogels JO13-1. IJsselmeervogels was voor deze wedstrijd de koploper met 2 punten voorsprong op DOVO.

Veenendaal - "We begonnen uitstekend aan de wedstrijd, in de 1e minuut zetten we de IJsselmeervogels onder grote druk, ze verspeelden de de bal, er kwam een gigantisch afstandsschot van DOVO wat resulteerde in een prachtige goal, 1-0. Dat was een mooie opsteker. In de 4e minuut kwam DOVO even onder druk te staan, maar we konden, na balverlies van IJsselmeervogels razendsnel omschakelen, en er ontstond een schitterende aanval, met schitterende pass, en doelpunt 2-0. Daarna drukte IJsselmeervogels nog wel een aantal keren knap door, maar soms met kunst en vliegwerk hielden we de ontzettend belangrijke 0 tot de rust.  In de tweede helft controleerden we nog meer de wedstrijd, en speelden we de wedstrijd gecontroleerd uit. Prima overwinning, en DOVO JO13-1 is de nieuwe koploper".

Voor alle doelpunten zie https://youtu.be/503Q1ja9AYc

Vandaag is de volgende uitwedstrijd tegen FC Delta Sports ’95 JO13-1 te Houten.

Meer berichten